CS 1.6 Vaporwave

Ghetto FragArena DUST2

185.148.145.216:27015

SECTOR.BG War3FT [10 L…

warcraft.sector.bg:27015

xCom.bG | GunGame

93.123.18.44:27013

CS-BULGARIA # [Respawn…

93.123.18.50:27017
10 години CS-bg.info - томбола

10 години CS-bg.info - томбола

Ето че в края на този месец се навършват точно 10 години от официалното пускане на българския CS фен сайт.

През годините имах честта виртуално да се запозная с немалко интересни личности, които са помогнали по един или друг начин в развитието на страницата. Имената са доста и трудно бих ги изброил, без да пропусна някого, затова просто искам да благодаря на всички за подкрепата.

По този повод отново ще има томбола с общо 10 награди - оригинални копия на CS: Global Offensive. За да участвате, коментирайте по-долу как и кога започна при вас манията по Counter-Strike. След това попълнете формуляра.

Редакция: вижте цялата новина за списъка с победителите

CS-bg.info 10th birthday giveaway

В томболата участват записите от 14 юни до 28 юни включително.

82 Коментар(а)

Lameraaa

Един ден седнах в компютърна зала и влезнаах да видя играта но тогава имаше 1.5 само защото от 6 годишен я играя тогава незнаех как се влиза но се радвах че ме убиват и така вече 16 години я играя :)

изтрит

Ще прозвучи смешно но от детската градина не помня кога и с кой , но беше едно приятелче и ми каза да идем при една компютерна зала да играем игри , след като видях игрите на компютера тогава реших да цъкна на иконката на CS 1.5 и от тогава не съм спирал да играя тази игра и версийте с нея .

FEEL MY STYLE

Като бях ученик,учителят ни по занималня беше всъщност учител по ИТ и винаги след като си напишем домашните ни пускаше в компютърната зала,на чиито компютри имаше инсталиран CS, да играем,беше много забавно,играхме на лан сървърче :D

RadoBGG

С Couneter Strike, се занимавам от 2010 година, научих много нови неща като правене на сървър и т.н.!
Общо взето за тия 7 годони аз се занимавам с ЦС.!
1-я път когато играх цс. , Беше на един мизерен лаптоп, докато не си купях хубав компютър!
Успех. На всички! :)

h3admaster886

Играя Counter Strike 1.6 от малък ходехме с приятели по компютърните зали и я играехме беше ни забавно после наще ми взеха комп и си я свалих веднага ест цъках я с ботове щот незнаех какво е да играеш с хора смисъл в масака и така още я играя УСПЕХ НА ВСИЧКИ ;)

brumbo

Цъкам Counter - Strike още от 1999 или 2000. Няколко месеца след като излезе 1.0... леле какви времена бяха :D

Strong and Beton

Бях на 7/8 години като ми купиха компютър и все исках да си изтегля някаква игра да стрелям и видях Counter-Strike и си я изтеглих :D

Shazzrah

Помня още как ги биех на CS 1.5 в OptiLaN и CIS-а. А колко ваучери са закупени за първата верига.... То не можеше да се доредиш да влезеш в сървъра иначе, за да играеш. :D Незабравимо си е. И двете вериги мисля, че вече нямат сървъри на 1.5 или поне първата със сигурност. За CIS нямам идея.

ZERO.

Започнах с 1.5 версията. В една зала с 8 компютъра и цъкахме всички в лан. Нямаше сървъри или поне ние не ги знаехме. Адски готини времена...

CR7 Best - MuHaBaM...

Един ден, когато още нямах компютър, отидох у приятел, който имаше... С него много обичахме да играем най-различни игри и той си беше свалил CS. Гледах го с удоволствие и го помолих да ми даде да поцъкам... И оттам всичко започна, досега.

doxa981

Играя цс от 10 години, и се занимах със сървъри до началото на тази година от 2012г. Моята мания по цс започна, когато бях на 8 (2ри клас), някъде около 2007 2008, бях влезнал да взема ключовете от брат ми, за да се прибера у дома и тогава го видях да я играе.Той ми обясни за играта и ми стана интересно и така се зарибих. :)

-TURBO-

През 2008 година почнах да играя цс от начало тая игра не ме влечеше до като не разрах за сървърите и за сайта cs-bg.info след като разбрах за сайта и сървърите от тогава се зарибих и още я играя също така играя и CS:GO преди 3 години почнах да се занимавам с сървъри за цс 1.6 като всичко научих от сайта cs-bg.info вече си имам сайт за цс сървъри скоро и верига ще имам. :) :)

iNDAj

През 2010 бях на гости у един приятел на брат ми и там видях да играе CS 1.6 и като се върна у нас накарах брат ми да изтегли играта и така започна всичко.

PHPOpener

играеше се много по залите, от там разбрах

alex_stz89

Като цяло всичко започна от компютърните зали, може би 2006/2007г някъде.
Та сега когато ми се отвори малко свободно време , влизам да разпускам

Krai

Един приятел я играеше и като ми купиха компютър и аз си я изтеглих.

xydr0genium

Играя цс 1.6 от 3 години но научих много неща! Помня си как играхме с 1 приятел в залите преди 2 години как забавно беше!

WaLkZ

CS цъкам още от времето, когато Zombie Biohazard беше на мода. Голяма лудница беше. Това което 1.6 предложи като изживяване, не може да се опише.

devGod

Започнах играта още 2008 година и до ден днешен играя играта.Още помня как бях се запалил по zombie plague сървърите по едно време в csanimal,но вече не е същото за жалост.Важното е,че играта е жива още,а има още стари запалени маняци.

KiLLeR.

През далечната 2011 бях скиптично настроен към CS, но мой приятели ме обедиха да я изтегля и от тогава това ми стана любимата игра, заедно със сървърите на цс-бг.инфо. :)

Moltex

Преди около 16 години бях на 4,5 годинки във компютърният клуб се зарибих по 1,5

psychopath.

Започнах да играя през 2010 тогава мои приятели играеха играта и се зарибих покрай тях.

friendshipp

Трудно мога да си спомня кога съм започнал да играя ,бях доста малък ,нещо от сорта на 1-2 клас и от тогава до сега не съм спирал да играя.

rekch0

Много мога да разказвам но накратко, преди 14 години за първи път играх 1.1 или нещо от сорта след това почнах да играя и 1.6 по компютърните клубове после се появи cs-bg.info търсихме си сървъри да джиткаме оставяхме си спестяванията в клубовете за да играем заедно въпреки че по домовете си имахме компютри със интернет и игри прекрасни години бяха много ми се иска да можех да ги върна или поне да успеем да се съберем 1/3 от компанията ни за да разиграем пак като преди години

GOSH

Честит десети рожден ден!
Започнах през 2005, на 1.5 - помня, че тогава се организирахме с приятели и ходехме да играем в компютърните зали. По-късно, започнах да играя 1.6 и не съм спирал.
Изключителна игра, дано всеки има късмета да започне да я играе.
За финал да спомена, че от cs-bg.info научих всичко свързано за играта.

ElitePower

Играя цс от 2012 година, когато разбрах за играта все още нямах компютър и я играех в мой приятел същия заради който започнах да я играя. Купиха ми лаптоп, първата работа, която исках да свърша беше да изтегля цс 1.6 и да играя

pLaMeNe

За първи път играх CS преди 9 години, съучениците ми казаха: ай да играем една яка игра и така..

VertageN

От съученици преди 9-10 години. После при търсене на сървъри намерих сайта и останалото е история.

MF1

Всичко започна през 2010 - лятото когато гледах по-големият ми брат да играе някаква игра.
Един ден реших да видя какво играе, и още с първото срещане в играта в очи в очи се запалих.. от тогава почнах да играя BaseBuilder, War3 и така и до днес.. някой път просто ей така, за кеф :)
Обичам играта, и нямам с думи с който да благодаря на вас, че ни свързвате със всички сървъри в България и на създателите на играта, че направиха нещо вечно ! :)

Coca Cola _-FxF-_

През 2008 ми взеха нов компютър и така ако се помня казах на комши-то да ми сложи некви игри (CS 1.6 беше там.) и така започнах да играя играта до днес.

georgib1

Тогава бях малък и досаждах на сестра ми.За да я оставя на мира, тя ми пусна CS 1.6 на компютъра и от там започна всичко.Беше през 2009 година.

All Out Life

Започнах да играя като по-малък. Не знаех как се теглят игри, затова помолих един познат да дръпне няколко. :D Най-много ми хареса cs-a. И до днес я играя.

HarveyWNvm

Браво 10 години и сайта е издържан

roki-froki

Отидох на компютърна зала.Някакво момче играеше играта стана ми интересно и го попитах коя е той ми обясни пуснах си я и от тогава я играя

xfun

Играя от както излезна condition zero верисията на кампания мод мн интересно беше и оттам цс 1.6 биохазард зомби и деадрън бяха ми много интересни като бях дете.Сега трудно се намират такива сървърчета,а още по-трудно се пълнят,но тук там се наира някой класик по-пълен :)

Mr.Nikolov

Още през училище разцъквахме със съседа версията 1.5, а след няколко месеца се преместихме на 1.6. Доста зарибяващо беше да се стреляме по цял ден.

vicho_t

В компютърната зала "Voodo" Добрич. Започнах с 1.5 и като излезе 1.6 си взех компютър. От тогава до преди година играех 1.6, но вече преминах на GO.

GyooDev

Започнах да играя CS 1.5 около 2-3 години, след това почнах да играя 1.6 и играя вече от 8-9 години.

devileyespowerr

Бях на 5 години като си инсталирах CS 1.5, играх я 2-3 години после си изтеглих 1.6 и я играя от 7-8 години.

Alpi

Събирахме се с приятели и ходехме да играем по компютърните клубове през 2004, на 1.5.

Bojidarov

От 6 годишен съм с поредиците от тази игра. То не беше 1.5, 1.6 сега и Global Offenisve. Страшна работа е. Нерви блъсканици, какво ли не, но не можеш да спреш да я играеш тази игра.

Invius

Манията започна през 2010 година, тогава започнах да цъкам CS 1.6, след това и CS:GO, която доста изнервя, но целта ми е да цъкам с приятели.

A State of Trance

Започнах да играя CS 1.6 от 2009, след което през 2014 започнах CS:GO (с леки прекъсвания). Доста може да те изнерви CS:GO, но пък за сметка на това е доста добра игра и си струва.

The Shock

Играя цс поредицата от 10 години. За първи път играх на служебния лаптоп на майка ми. Беше инсталирана там и ми хареса, и чак до сега. Вече на CS:GO де, ама се тая :)

Jaxerpowa

Разцъквам си цс от 9 години главно, за да убия скуката ;P

bandicoot_

Помня как с приятели ходехме доста често на компютърни зали преди 10/11 години и от тогава до сега играя играта. :)

FaceHaxor

Спомням си как спестявах левче ,за да мога да играя 1 час в компютърната зала CS с приятели и все виках на чичката който отговаряше за компюрите да направи лан мрежа да цъкаме и да пусне мап "дуст2" , и той ми вика не е "дуст2" ,а "дъст2" та после като ми купиха компютър - (2007/2008) играех CS само с ботове и после намерих cs-bg.info в който намерих сървъри много се забавлявах, намерих и много полезни теми благодаря на екипа на cs-bg.info и на всички за щасливите мигове. :)

Wrong

При мен всичко стана много хаотично. Един ден брат ми ми каза, че ще ми покаже някъва игра. Така и стана седнахме на компютъра, изтеглихме я и ме пусна на ботове. Още първите минути много ме изкефи и така вече 9 години въртя часове нон-стоп :Д

DEU

Приятел ми я предложи...

Reflex

При мене всичко започна далечната 2001 година когато ми взеха първият компютър.. помня че играта на всеки час ми забиваше за по 1 минута заради ботовете :D :D ( много натоварваха компютъра ) :D :D Тепърва беше излязъл CS 1.6 и тепърва имаше PoDBot-ове... Тогава за първи път се зарибих може би на тази безсмъртна игра ;]

LadjNo

През 2011

asen4ov

Когато интернет залите бяха на мода, веднъж видях как няколко човека играха заедно тази игра. Гледах ги с интерес и, когато пробвах чувството беше уникално. Нямаше псевдо-разбирачи, и най-вече фалшиви сървъри и от тогава тази игра е, като наркотик за мен.

Dobreff

През 2010 но тогава бях много малък и незнаех как да си направя регистрация и едвам едвам влизах да играя игри но след година две почнах да цъкам малко повечко CS тогава имах много мерак :)

AquaVadis

През далечната 2006 се запалих по cs 1.6 като играехме в компютърната зала :D

svilencs

Predi godini poseshtavahme s priqteli kompiutarni zali ot tam vidqh igrata

ss123

Бях много малък когато за първи път пуснах играта, не си спомням точните години, помня само как еуфорията ми стигаше до небето понеже адски много се наслаждавах винаги когато играех.

ANNA21

Започна преди около 5-6 години, след като брат ми ме 'зариби' да започна да играя ;3

gametracker.bg

играя от CS 1.5 общо взето когато има време за разтоварване ... :)

HealderDallon

Бях на гости и видях играта ЦС 1.6 тогава бях на 7 години и нямахме пс играехме в компютърната зала...

Nedjo bg

zdr :) skype: nikolay.admin91

daggerbg

Играта я играх за първи път едва на 6 години (сега съм на 21г.) и мисля че версията и беше 1.2 .След като навърших 8-9 години вече имах собствен компютър и играех в Opti-lan.com които бяха единствените БГ сървари за 1.5 сега играя 1.6 както съм пробвал и ГО от на един колега лаптопа . Като цяло това е късмет на всички !!!

r0shaff

ЦЪках CS за първи път в зала, бях на 8. Братовчед ми ме заведе, и от там нататък... :D

HEAD_sh00Ter__

Всичко почна от залите...

_xSuNnYbGx_

Цъкам от доста наистина доста малък (5-6 или 7 годишен). Братовчед ми ми беше казал играта и се бях зарибил. Сега съм на 15 тоест са минали доста годинки :D

sh1ny

Манията ми към играта започва още като видях играта за първи път да я играят големите батковци по залите и от там се запалих и аз :)

TranCeFaN

От 5-6 години може да се каже

zdravko hristow

Един приятел я играеше и един ден си я инсталирах. Така започнах постепенно да играя :)

UnknownMercy

Приятели играеха още през 2009 в близкия компютърен клуб, нямахме още компютърче у нас и висях при тях в залата. Запалих се страшно много покрай тях и до ден днешен се разбивам в прайвет сървъри и на компетки :)

SAAn

Преди 12 години, тогава един приятел имаше собствен сървър и от там ме запали.

H4CK3R

Още като бях на 7-8 години, моя братовчед ми я показа и играя оттогава. Успех на всички участници!

SorrowMind

През 2009-10 , с най-добрия ми приятел търсихме шутър игра и така попаднахме на "Counter-Strike 1.6" беше топа на игрите :) !

MaRtI_2007

prez 2012 se zapalih po cs i reshih da si q izteglq i ot togava sum golqm fen tq ne moge da se meris minecraft i tem podobni cs nad vsichko!!!

Statev

Един приятел ми я показа и си я изтеглих и ме изкефи и така 7-8 год. :)

Sweet Dr3am

Почнах да играя 2008 година, зарибих се, защото брат ми често играеше тогава с приятели в много сървъри с различни и интересни мапове. :)

HellixBG

Почнах да я играя като бях още на 7 години и имаше тогава 1.6 и бях запален много по зомби сървъри

nncamaN

Всичко започна 2006 година.

fabulously

Започнах да играя много отдавна, не помня точно кога, но помня, че бях много малък. Тогава играта беше адски известна в България и компютърните клубове бяха пълни с играчи.

LeVeL[X]

Цъкам CS от близо 12-13 години :)
Но не бих казал, че помня началните моменти от играта ми :))

MitkoLTD

Играя от както се помня цс 1.5 в зали със приятели.. Тогава нямах комп и си правих дори клипове на диск и си ги гледах на ДВД толкова голям манияк бях на цс... След като си купих комп на момента си инсталирах 1.5 играех с ботове и бях най-щасливия, след това ме запалиха приятели да оставя 1.5 и да си пусна 1.6 не бях и голям фен, но след като изиграх 1 седмица с приятели и свикнах и от 2004 до 2017 играя само 1.6 най-добрата !!!!!! Касмет на всички

kpuc313

Започнах на 6 години, с Counter-Strike 1.5 в компютърен клуб.

Resolver

Започнах да играя Counter Strike от 6 годишен и то в унас щото не знаех че е имало зали и си цъках само на ботки щото не не знаех че е имало "игра" с хора... До ден днешен се играе CS 1.6... Помня че през 2010-2011 намерих какво е сървър и да играя с приятели тогава помня че се забавлявахме до 1-2 часа и цъкахме само Dust 2 и помня че крещяхме като луди по войс чата като ни бяха убивали.
Aххх :') Спомени... Та както и да е късмет на всички и се надявам тези които спечелят да си се кефат на новата цс-ка :)

BlackDrift

Зяпочнах да играя Counter-Strike от 7 годишен и се зарибих по CS, гледах различни сървъри в които да играя и бях намерил 1 верига която дават сървър админ free бях сървър админ аколо 1 месец и до сегаиграя CS

Писането на коментари е достъпно само за регистрирани потребители.